Lebrun Bois, tot uw dienst !

Aan- en verkoop van boshout

Contact - Demande d'infos Stock disponible

Eik

Grume de chêne

Lebrun Bois richt zich bij de boseexploitatie uiteraard ook op de koning van het bos: de eik (Quercus). Dit Belgische familiebedrijf verkoopt deze houtsoort omdat het over verschillende kwaliteiten beschikt die worden erkend tot ver buiten Europa, waaruit deze boom oorspronkelijk komt.

Door de lichtbruine kleur en fijne houtstructuur is eikenhout geschikt voor allerhande meubelwerk , en zelfs als brandhout. Zo doet het dienst als fineerhout en dwarshout, wordt het verwerkt tot prachtige zolderingen, parketvloeren, deuren, plinten of trappen, en wordt het in de bouwsector veel gebruikt voor de vervaardiging van houtskeletten

Eik voor meubels, gebouwen of kuipwerk

Lebrun Bois kapt eik in alle mogelijke kwaliteiten voor allerhande toepassingen. Omdat deze houtsoort geschikt is voor zowel buiten- als binnenschrijnwerk, komt het ook voor kuipwerk in aanmerking en worden er vaak vaten, fusten of tonnen van gemaakt. Dat komt omdat de tannine in het hout wijnen en andere alcohol helpt verouderen.

Dit houtkapbedrijf kan u eikenstammen in alle kwaliteiten (A tot BC) leveren naargelang uw specifieke behoeften.


Voorraad leverbaar Contact


Exploitant van zacht- en naaldhout

Hoewel Lebrun Bois bijzondere aandacht besteedt aan het hardhout van loofbomen, blijft het bedrijf toch ook een leverancier van zacht- en naaldhout.

Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons