Lebrun Bois, tot uw dienst !

Aan- en verkoop van boshout

Contact - Demande d'infos Stock disponible

Beuk

Grume de hêtreLebrun Bois verkoopt met name beuk (Fagus sylvatica). Deze boomsoort komt wijdverspreid en in grote aantallen in Europa voor, waardoor de prijs wordt gedrukt. Hoewel deze soort ook een rode variant heeft, wordt de witte beuk beschouwd als de soort met het hout van de beste kwaliteit.

Dit halfhard hout is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo wordt het zeer vaak gebruikt voor meubels (stoelen, tafels ...) of klein schrijnwerk (gebogen stukken, gordijnkappen ...). Omdat dit hout bepaalde hoogtechnologische eigenschappen bezit en bijzonder goed werkt, kan het ook gemakkelijk tot een trap of parket worden verwerkt.

Leverancier van beuk in alle kwaliteiten

Ongeacht of u schilhout, dan wel zaaghout , nodig hebt, kan het bedrijf Lebrun Bois u beukenhout bezorgen van kwaliteit A tot kwaliteit BC,of zelfs van gemengde kwaliteit.
Alle varianten van beuk zijn bijgevolg verkrijgbaar, van volledig wit hout tot hout met een rode kern. En dit in alle lengtes en diameters, zelfs van meer dan 50 cm.


Voorraad leverbaar Contact


Gespecialiseerd in hard- en loofhout

Lebrun Bois is niet enkel gespecialiseerd in beuk, maar ook in de verkoop van stammen van eik en es. Al deze houtsoorten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kwaliteiten en afmetingen naargelang de behoeften van de klant.

Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons